sâmbătă, 4 ianuarie 2014

La multi ani 2014!

Am revenit. Partial :) am lipsit mult din cauza calculatorului de acasa, care a considerat ca cei peste 10 ani pe care ii are sunt cam multi si a hotarat sa refuze sa mai colaboram. Si cum deja veneau vara, munca in gradina si concursurile, nici n-am luat altul. Abia acum a hotarat Mosul ca o tableta ar fi de folos, deci calculator tot n-am, dar incep sa ma descurc cu tableta.

Asa, daca tot am intrat de curand in 2014, voi incepe cu o listuta cu ce vreau eu de la acest an :)

- la partea de familie si sanatate am constatat in decursul timpului ca nu prea conteaza ce imi doresc eu :) asa ca la aceste capitole ma las dusa de val :) eu fac tot ce pot sa fie bine, restul cam vine de la sine :)
- imi doresc sa ma implic mai mult in ceea ce inseamna gradina si livada, sa mai invat, sa lucrez mai mult sau macar mai eficient :) in 2013 am umplut congelatorul cu produse "de acasa", in 2014 imi doresc sa il umplu ceva mai eficient/echilibrat raportat la consum :)
- sa incerc retete noi si cat mai sanatoase :)
- sa schimbam masina; e probabil al 3-lea an pe wishlist, dar acum chiar frige la degete :)
- pe plan sportiv imi doresc sa imi mentin forma din 2013, poate chiar sa avansez putin la anumite aspecte. Dar clar nu va fi un an in care sa ma dezvolt prea mult pe acest plan. Mi-ar placea sa cobor totusi sub 3 min/800m intr-un concurs oficial, si sa reusesc sa fac drumul pe bicicleta de la Bucuresti la Sofia in noiembrie, daca tot m-a prins microbul... ;)
- poate sa ne concentram ceva mai mult pe aranjat casa ;)
- la job sa mearga treaba cel putin la fel de bine ca in 2013 - sa crestem incet si sigur :)

Cam astea ar fi cateva puncte care cred ca ar depinde [si] de mine. In rest, Doamne-ajuta! :)

Bine v-am regasit, si un an excelent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu