joi, 22 martie 2012

Povestea apei imbuteliate

Tocmai mi-am adus aminte de acest filmulet, si am tinut sa il pun pe blog, sa il am la indemana.
De cand l-am vazut nu am mai cumparat apa pentru acasa, dar am mai cumparat in deplasari... incerc totusi sa pastrez o sticla in masina, cu apa "de fantana" de la noi. Nici nu are rost sa cumparam apa de baut din magazin, cand avem apa asa de buna acasa...Ce parere aveti? :)

4 comentarii:

 1. Acum o saptamana citeam pe blogul Oliviei Steer tot despre apa....http://oliviasteer.ro/apa-partea-a-iii-a/ avem si noi problemea asta, pentru ca desi putul e la 70 m parca ne e frica sa bem apa direct de la robinet si tot mai cumparam apa plata Bucovina...desi la supa/ciorba pun apa de la robinet, dar zic ca prin fierbere, in cazul in care nu e atat de pura, se mai pierd anumiti microbi.
  Voi ati facut analize la apa din fantana? Asta e urmatorul pas la noi pentru ca vrem sa renuntam la "apa din plastic".

  RăspundețiȘtergere
 2. Analiza n-am mai facut si noi, au facut proprietarul dinaintea noastra si vecinii nostri (avem aceeasi sursa, de fapt initial putul nostru a fost al lor) si a iesit excelent la analize. Asa m-am lamurit si ca nu am nevoie de anticalcar la masinile de spalat (haine, vase) :)
  Noi bem de ceva vreme apa din put si nu ne resimtim in vreun fel, n-am patit nimic pana acum :) dar daca vreodata o sa suspectez ceva, oricat de mic, sar si eu cu apa la analiza :D
  Ah, putul nostru e pe la 45m, iar apa se ridica pana pe la 10-12m...

  RăspundețiȘtergere
 3. Ah, in cel mai rau caz o sa cumpar un filtru de apa cu osmoza inversa, si tot renunt la apa imbuteliata :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Zilele astea va merge sotul sa faca analiza apei... Noi avem filtre dar nu cu oSmoza inversa...alte femei isi compara rochiile, bijou-urile ....noi ne comparam puturile de apa :))))

  RăspundețiȘtergere