miercuri, 19 septembrie 2012

Rezumat...

Din motive de perioada aglomerata (de fapt cand n-am eu asa ceva...?) am rarit postarile pe blog. Revin tot cu un rezumat:

1. (cel mai important) Alex a inceput scoala! :) Clasa pregatitoare Step by Step, la Scoala Gimnaziala 5. Mi-a placut cum s-a organizat scoala, imi place si doamna invatatoare, o place si Alex :) Revin cu detalii in cateva zile, dupa ce se mai "consolideaza" parerile ;) Ca organizare - Alex va sta la scoala in program 8-16, dupa care va fi preluat de o masina Smiley si revine la gradinita-afterschool la care a mers in ultimii 3 ani :) iar pe la 18:30 ajung si eu sa il iau.

2. Am participat la primul concurs national de veterani. Na, masters, ca sa sune mai bine ;) Am avut timp mai prost decat la antrenamente (mi-a fost foarte rau, in acea zi si inca vreo 5 zile dupa), dar am avut si ceva bafta si am ajuns la primul meu loc I din cariera :) Yupiiii! :)

3. Jobul la firma noua pare sa mearga foarte bine :)

4. Tocmai mi-am pus in pamant bulbii de flori de primavara, in speranta ca le va merge bine si voi avea super flori peste jumatate de an :D mare lucru cu rabdarea la gradinareala asta... pe langa ce am avut luati in primavara asta, am mai si primit, si am mai si cumparat :) daca se fac macar jumatate, ma declar multumita :)

5. Nu mai stiu :)

10 comentarii: