marți, 9 octombrie 2012

Raport de voluntar - Maratonul International Bucuresti 2012

Anul trecut glumeam, intrucat in cadrul acestui eveniment am alergat asa:

2009 - maraton
2010 - semimaraton
2011 - stafeta

Urma 2012 cursa populara si apoi in ordine descrescatoare cursele de copii :D

N-a fost chiar asa. A fost mai rau :P Intrucat sambata am biciclit la Romanian Corporate Sports - MTB, am hotarat ca duminica va fi zi de pauza de efort, si am ales sa stau la standul Ro Club Maraton in cadrul Expo Maraton.

A fost o perspectiva complet noua pentru mine - e pentru prima data cand nu vad nimic de pe traseu :) si pentru prima data cand chiar sunt sigura ca nu ma voi gasi in vreo poza de pe traseu :D (nu ma gasesc de obicei pentru ca nu sunt prea fotogenica, mai ales in conditii de efort, dar ma caut mereu plina de emotie :D) dar ma bucur ca am putut oferi suport "administrativ" alergatorilor :) din club sau din afara lui.

Ar fi 2 lucruri de mentionat, cred ca au fost ambele premiera la aceasta editie:

- pacemakerii :) eu am beneficiat de aprijinul lor la Roma in 2012, si mi-au prins tare bine :) Poate as fi putut sa ma bag la 5h, intrucat am 2 maratoane in ultimii ani alergate sub 5h :)

- punctele mobile de hidratare - pe biciclete - asta mi-ar fi placut si mai mult decat pacemakerii. Dar na, deja alesesem sa stau la stand, si nu se oferise nimeni sa-mi ia locul :) am beneficiat de un astfel de ajutor in 2011 la Maratonul International Cluj, si de atunci mi-a ramas in gand sa-mi iau "revansa" si sa ajut si eu pe cineva la fel cum am fost ajutata. N-a iesit acum, dar pandesc alta ocazie ;)

Felicitari tuturor participantilor - finalisti sau temerari :) si la mai mare! ;)

Un comentariu:

  1. Multumim pentru ajutor Diana!
    Fara tine nu puteam sa fim pe traseu sa alergam sau biciclim!

    RăspundețiȘtergere