duminică, 29 mai 2011

Raport de cursa - Crosul Padurii 2011

Azi m-am prezentat la Crosul Padurii. Cu o febra musculara zdravana la spate si in zona umerilor, de la tinut bicicleta pe coborari ieri :) Am constatat ca majoritatea colegilor de club erau inscrisi la tura lunga, asa ca m-am plasat cam singuratica putin in spatele baietilor, in a doua linie a fetelor :) eram hotarata sa trag putin mai tare, avand in vedere ca era vorba doar de 3 km. Pana la urma, chiar inainte de start, ne-au anuntat ca de fapt erau 3.5.

S-a dat startul. Inca din primii 500 metri am reusit sa depasesc niste fete. Stiam ca nu sunt multe in fata mea, si tineam cu tot dinadinsul sa ies in primele 20 (desi habar nu aveam nici cate or fi fost inscrise). Am mers cu un ritm destul de bun pana la km 2.5, imi luam pe rand ca reper prima fata din fata mea si ma straduiam sa o depasesc :) Erau si concurenti care se opreau, dar tot baieti :)

La un moment dat am vazut in fata o fata oprindu-se. M-am hotarat sa o depasesc, dar cum m-a simtit in spatele ei, a sprintat... apoi s-a oprit. Si etc, ne-am tachinat una pe alta pe ultimul km. Eu ma straduiam sa merg cat mai constant, chiar sa accelerez putin. Am simtit din plin bicicleala de cu o zi inainte, si mancatul prost in dimineata cursei :D asa ca a trebuit sa muncesc destul de mult psihologic, sa ma conving sa nu ma opresc eu :)

Pe ultimii vreo 300 metri, domnisoara a sprintat din nou, si mi-am zis ca gata, o las sa mearga :) cedasem batalia... iar pe ultima linie dreapta, o alta domnisoara, aflata in spatele meu, a incercat sa ma depaseasca. De data asta nu m-am mai lasat (mi-au venit in minte vorbele lui Gabi Solomon de la Roma, "...ceapa mamii ma'sii, ca n-am venit la plimbare aici" :D), am accelerat, si pe masura ce ma straduiam sa ma departez mai mult de ea am constatat ca mai aveam resurse, chiar multe :) asa incat am continuat sprintul puternic pana la finish, si pe ultimii metri am mai depasit 2 concurente :)

Final: locul 9 feminin, nu stiu din cate inscrise. E prima mea clasare in top 10 la un concurs cu mai mult de 10 fete inscrise :)) (de fapt cred ca au fost peste 30 :)

Dupa cursa am urcat in metrou si am tras o plimbare luuuunga prin piata Obor, in cautarea unor borcane de 5 litri pentru socata :D si-am gasiiiit, asa ca ia ghiciti cu ce o sa ma hidratez eu in 2-3 zile... :)

Un comentariu: