luni, 13 februarie 2012

M-am intors :)

Hellooooo,

va era dor de mine? mie imi era dor de calculatorul meu :) iar diverse evenimente m-au tinut departe de el vreo 2 saptamani. Dar m-am intors, in forta, si cu multe de povestit. Pe scurt:

1. Am alergat Semimaratonul Gerar, pe 29 ianuarie (povestea, in curand)
2. Am ramas fara gaz (avem sistem GPL), iar conditiile meteo au tinut cisterna departe de rezervorul nostru fix 2 saptamani :D (povestea, tot in curand)
3. Ne-am instalat si masina de spalat vase (primele impresii/experiente/sfaturi, in curand)
4. Mi-am facut un mic stoc de seminte de flori. Inca nu stiu cum sa procedez cu ele, dar cumva, ceva, oi face. Detalii ceva mai tarziu, dupa ce trece zapada :)

Pana atunci, cateva cuvinte - ieri dupa-amiaza am ajuns acasa, dupa vreo 10 zile prin casele altora (multumim pentru gazduire). Mi-a fost totusi dor de casuta mea, de pisoii mei, de satul meu, de linistea lui, de lacul din spatele casei, de mirosul de lemn ars, de zapada curata de la noi. Chiar, (mai) stiti cum se vede zapada, multa si curata, in "lumina" noptii (lunii)? :) asa, in starea naturala, fara iluminare stradala... Mirific.

Si, ca sa citez pe cineva :) Iubesc iarna. Iubesc chiar si iarna asta, cu toate evenimentele prin care am trecut pana acum (si prin care vom mai trece pana la primavara :D). Ma gandesc ca totusi, astfel de ieri se intalnesc doar o data in viata. Hai, poate de 2 ori... :)

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru Gerar! eu m-am inscris, dar......cu 10 zile inainte am abandonat :( Nu m-am simtit bine plus ca m-a speriat si vremea, insa am auzit ca au fost conditii excelente de alergat fara accidentari. Poate anul viitor :)
    Eu imi amintesc cu drag de zapada copilariei....muuulta si curata :)

    RăspundețiȘtergere