sâmbătă, 5 mai 2012

O sambata plina

Dupa cum spuneam in postul anterior, azi aveam in plan sa dau o fuga la padure dupa pamant, sa umplu cauciucurile ca sa pot pune florile. Ei, ca de obicei, socoteala de acasa... :)

Ieri dupa-amiaza am primit o invitatie la circ (multumim SalutBucuresti.ro), iar lui Alex i-au sclipit ochii :) Cristi a decretat ca nu vine cu noi, ca sa mai iasa cu bicicleta pe care o are imprumut de cateva zile (deh, a mea e prea "de fete" ca sa se plimbe cu ea prea mult ;).

Asa ca dimineata, inarmati cu tot ce ne trebuia pentru ziua de astazi, am pornit la drum. Am plecat destul de tarziu, a fost si mai aglomerat decat ne asteptam... am ratacit putin (n-am putut face stanga unde imi calculasem ca voi face stanga :D), dar pana la urma am parcat masina, si, cu doar 11 minute intarziere, ne-am plasat pe locuri la spectacol :) Asta dupa ce, bineinteles, am nimerit intrarea din spatele "scenei", de ne-a luat lumea la rost ca n-am gasit circul "pe unde trebuia" :) pai, sincera sa fiu, la cat sunt de dezorientata ma mir ca l-am gasit chiar si asa :))

Spectacolul in sine - Zana Oglinjoara - dragut pentru copii :) Atat acrobati, cat si animale - camile, cai, lei. N-o sa intru in detalii, m-am amuzat totusi de faptul ca leul (masculul) era cel mai docil din toata familia "leonida", leoaicele clar detineau puterea ;) Ah, lui Alex i-a placut personajul dominant masculin din spectacol - Regele Sacal, chiar daca era personajul negativ :D [hm, dupa ce de ziua lui mi-a cerut tort cu Chick Hicks (personajul negativ din Cars) - oare ar fi cazul sa imi pun intrebari? ;) ]

Mi-a placut la sfarsit ca au prezentat si persoanele "din spatele scenei", dar n-am "prins" sa fie prezentate si toate persoanele de pe scena, in special acrobatii :) poate n-am fost eu suficient de atenta, totusi.

Am si cateva poze. Nu mi-a fost clar un aspect - nu era vreun afis care sa interzica pozele (chiar m-am uitat atent la asta), dar am fost batuta pe umar in timpul spectacolului sa mi se spune ca nu e permis. Acum, stiu ca blitz-ul sperie animalele si din cauza asta e de evitat, dar eu foloseam modul "pet" al aparatului, care nu foloseste blitz si tine cont de miscare. Deci n-as putea sa spun daca chiar e interzis, sau e nerecomandat. Totusi, n-am mai folosit aparatul dupa ce am fost atentionata.






Dupa spectacol ne-am retras la masa la un restaurant, pentru ca dupa-amiaza Alex era invitat la cununia religioasa a Iuliei, educatoarea lui :)

Dupa ce (acum vreo 3 zile) Alex a aflat ca se spune "Casa de piatra", a tinut neaparat sa ii dam Iuliei o casuta de piatra :D si cum una gata facuta, de cumparat, n-am gasit, am facut impreuna una din pietre de decorat acvariile :)
Iulia, ne cerem scuze pentru imperfectiuni (poate fi totusi pusa intr-un acvariu :D), dar e facuta din toata inima, si iti dorim din tot sufletul o casa mult mai frumoasa, si din "cea mai puternica piatra din galaxie"! ;)



Seara, pe cand o "taiam" spre casa, ne-am trezit cu un Cristi infometat, care ne-a trimis sa golim un hipermarket :) asa ca am facut o oprire in Baneasa si ne-am conformat. Din pacate am golit si cardul, dar asta e alta poveste... ;)

Urmeaza inca o zi lunga maine, asa ca ... noapte buna! :)

2 comentarii:

  1. Apropo de oameni infometati...am si eu o curiozitate pentru ca nu mai stiu ce sa cred: spune-mi te rog, lunar, cam cati bani dati voi pe mancare, tot asa cumparata de prin piete sau supermarketuri? ca eu am facut o socoteala si m-am ingrozit cati bani se duc pe mancarica! o sa scriu o postare despre asta cat de curand ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, chiar mult :) o sa calculez si te anunt cum iese, procentual din venit :D ideea e ca Alex mananca la gradi peste zi, iar eu si sotul pe la serviciu - aici am putea salva ceva daca am lua mancare de acasa, doar ca nu imi place mie sa ma car cu bidonasele de ciorba dupa mine :D Revin cu un raspuns mai clar :D

      Ștergere