duminică, 20 mai 2012

Raport de cursa: Campionii Sanatatii Mai 2012

Daca tot ploua si am timp de blogguit (plange gradina dupa mine, dar pana ploua nu prea am ce-i face), mai scriu cate ceva... acum: despre Campionii Sanatatii etcitia a 4-a, Mai 2012.

Am participat la aceasta cursa din dubla perspectiva: ca organizator, si ca participant, alaturi de Alex - cum Cristi a fost plecat week-endul trecut, mi-a revenit mie rolul de a alerga cu el. Din pacate, cand fugi dupa 2 iepuri ... o sa intelegeti imediat :)

Prima mare lectie invatata dpdv al organizarii: faptul ca ceva a mers perfect la editia trecuta nu e o garantie ca va merge la fel si la editia curenta :D Asta, nici macar cand lucrezi cu aceiasi voluntari la aceleasi roluri, daramite cu alti voluntari si/sau alte roluri :) De obicei eu ma ocup de ce trebuie la masa de inscrieri. Cum la editia trecuta treaba a mers aproape perfect, la editia asta am "corectat" ce a mers mai prost inainte, dar n-am mai insistat pe restul aspectelor. Din pacate, s-a vazut - am avut momente in care am fost am aerieni :( Plus, cum nu puteam sa il trezesc pe Alex cu noaptea in cap, am ajuns tarziu, n-am mai prins niciun fel de "breefing" inainte sa dam drumul la inscrieri, si fiecare s-a descurcat cum a crezut.

Alex ne-a ajutat cum a putut, mai ducea fise de inscrieri la zona de scris diplome, dar, ca un copil veritabil ce este, mai petrecea timp si prin spatiul de joaca de langa zona de inscrieri :)

O ezitare pe care sper sa nu o repetam - n-am anuntat clar ora de terminare a inscrierilor. Asa ca au inceput starturile, si noi inca inscriam :D eu am renuntat la inscrieri doar in momentul in care s-a dat startul fetelor din grupa de varsta a lui Alex, moment in care trebuia sa ne aliniem si noi la start.

Am prins loc cam in linia a treia :) toata lumea s-a inghesuit in fata, eu am mers pe premisa ca daca suntem mai buni, depasim :) Eh, socoteala de acasa nu se potriveste mereu, asa ca am fi vrut sa depasim, dar n-am reusit din pricina legaturilor (se alearga in cupluri parinte-copil, legati de maini cu o panglica). Pana la urma am luat-o eu putin in fata ca sa fac "culoar", iar Alex m-a urmat. Pana la locul de intoarcere am depasit destul de mult :) pe intoarcere insa Alex a incetinit, asa ca am ramas si eu la ritmul lui. N-am pierdut locuri, dar nici n-am mai depasit. Din pacate, fiind atenta mai mult la el decat la ce se intampla in jur, am trecut de zona de biletele de finish :) ne-am intors si am luat biletul cu nr 13, dar judecand dupa cine a fost in fata noastra, Alex a trecut de linia de finish al 10-lea :)

Sunt mandra de el, atat de rezultat, cat si de faptul ca nu s-a smiorcait ca n-a ajuns primul (aveam oarecare emotii pe tema asta, era foarte pornit sa termine primul). Si-a luat diploma si punguta cadou care s-a dat tuturor participantilor, si a fost foarte multumit cu acest "premiu" :)

Mi-am reluat si rolul de organizator, am notat liste de ordine si am strigat diplome. Din pacate multi participanti n-au mai ramas sa isi ia diplomele, chiar daca vremea a fost buna.

Si cum Alex mai vrea sa alergam impreuna, sper sa facem o pereche frumoasa la crosurile pentru copii din cadrul Semimaratonului International Bucuresti, pe 3 iunie :)

Si, bineinteles, si la urmatoarele editii Campionii Sanatatii.

Si filmuletul concursului, aparem si noi pe la min 4:30 :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu