miercuri, 7 decembrie 2011

Dilema

Am si eu o dilema uriasa, imi zgandare creierii de cateva saptamani. Intrebarea e simpla:

De ce nu se strica mancarea de caini/pisici daca nu e tinuta in frigider? :)

Si ma refer in special la sacii mari cu "bobite", de X kg, pe care ii desfaci si le tot dai sa manance cate putin. Pe ambalaje sunt tot felul de ingrediente, inclusiv carne. Na, de ce carnea aia nu se strica daca sta saptamani intregi deschisa, la 20-22 de grade cate sunt in casa?

2 comentarii:

  1. datorita agentilor de conservare, poate. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sigur sunt, dar cati?? ca rezista clar luni de zile...

    N-am incercat inca sa tin deschis un plic de mancare "umeda", sa vad daca se strica :)) asta asa, ca experimentele alea cu mancarea de Mac lasata in bucatarie cu lunile...

    RăspundețiȘtergere