marți, 13 decembrie 2011

Raport de teatru: Arta

Am fost in week-end la teatru. Piesa: Arta.

Recomand piesa din toata inima :) in linii mari e vorba despre prietenie :)

N-o sa scriu prea multe, pentru ca fiecare isi trage concluziile lui :) cel putin eu am constatat ca am tras alte concluzii decat alte persoane prezente la aceeasi piesa. De fapt, e posibil ca vazand a doua oara aceeasi piesa, totusi sa ajung la alte concluzii decat la prima vizionare :D

Printre ideile pe care le consider de retinut si de rumegat, mentionez trei:

1. "Daca eu sunt eu fiindca eu sunt eu, iar tu esti tu fiindca tu esti tu, atunci eu sunt eu, si tu esti tu. Dar daca eu sunt eu fiindca tu esti tu, iar tu esti tu fiindca eu sunt eu, atunci eu nu sunt eu si tu nu esti tu."

2. "In materie de prietenie, toleranta este cea mai rea"

3. E de fapt un sir de intrebari [retorice, dar mi-ar placea sa aflu si eu niste raspunsuri]: Ce vezi intr-un tablou de 1,6x1,2 complet alb (adica, o simpla panza alba de acele dimensiuni :)? ai da bani pe el - daca da, cati? l-ai pune pe perete? te-ai lauda in fata prietenilor cu el? :) ar conta daca e "creat" de un autor celebru sau nu? :) ce i-ai spune celui mai bun prieten care si-a cumparat un astfel de tablou, cheltuind o suma considerabila de bani? :)

Si edit la sugestia publicului :) 3': Cat de mult ti-ai compromite parerile pentru a nu compromite relatiile cu cei mai buni prieteni? Si invers - cat si pe cine esti dispus sa superi pentru a-ti sustine convingerile? :)

Si cat esti de afectat/te lasi influentat atunci cand prietenii nu sunt de acord cu ideile/faptele tale? :)



Pana una-alta, multumesc celor care au facut posibila prezenta noastra la piesa. Adica Multumim Florina, Teo, Ama, Iuliu, Alex (ca a stat cuminte sub supravegherea altcuiva decat a noastra :D), Tudor, Thea, Puiu, Oana :) Daca stau sa ma gandesc bine, a fost prima data cand am iesit cu Cristi la teatru :)

Un comentariu:

  1. Inceput promitator :)

    Adaug - "cat de mult ti-ai compromite parerile pentru a nu compromite relatiile cu cei mai buni prieteni si invers - cat si pe cine esti dispus sa superi pentru a iti sustine convingerile" :))

    Mi-a placut replica din final "hai, te rog eu, te rog mult, recunoaste si tu ca..." :))

    Am primit o recomandare buna - sa nu ratez nicio piesa a Yasminei Reza. Mai puteti vedea Omul hazardului, tot de ea, la Nottara. Mai putin comic dar tot plin de idei.
    Am mai vazut "Trei versiuni ale vietii", tot piesa ei - dar din pacate nu se mai joaca.

    Cine ce a mai vazut... sa recomande :)

    RăspundețiȘtergere