luni, 19 martie 2012

Flotant de Otopeni

Da, am ajuns sa fac si asta. Am momente in care chiar mi se pare strigator la cer ce se intampla in tarisoara noastra.

Deci, pe scurt. Locuim in Moara Vlasiei, deci suntem arondati scolii din satul nostru. Scoala n-are afterschool, si n-am nicio posibilitate de asa ceva in zona, deci nu avem cum sa il inscriem pe Alex acolo. Asa ca ne-am gandit la scoala din Otopeni, unde s-ar gasi vreo 3 afterschooluri dispuse sa preia copilul de la scoala si sa il tina pana seara.

Buun. Conform legii, sansa noastra era inscrierea in etapa a 2-a, in limita locurilor disponibile, in conditiile in care in etapa 1 se inscriu doar copiii arondati scolii respective (deci copiii din Otopeni).

Azi ar fi trebuit afisat pe site numarul de locuri disponibile. Si cum n-am vazut afisat nimic, am sunat la scoala. Raspunsul sec: nu mai avem locuri, cine s-a descurcat a venit cu flotant.

Asa ca s-a modificat si sansa noastra - acum avem nevoie de un flotant, sa mergem la inscriere in etapa 3. La altceva nu pot sa ma gandesc in acest moment...

Deci, stiti pe cineva cu adresa in Otopeni, dispus sa ne ia in spatiu? Sa putem inscrie si noi copilul la scoala...

Multumesc.

Later edit: am hotarat sa mergem totusi pe varianta legala, si incercam in etapa 2 la scoala la care e arondat locul de munca. Mai vedem saptamana viitoare ce si cum...

2 comentarii:

  1. Hmmm..acelasi lucru am patit si noi cand am vrut sa-l dam la gradinita de stat. Directoarea de la gradinita mi-a spus ca ea este obligata sa primeasca doar copiii din Otopeni.
    De ce nu incercati la Scoala nr. 1 din Corbeanca? http://harta.bdne.edu.ro/harta/unitate.html?idUnitateInvatamant=10028564

    Deci locuiti in Moara Vlasiei...woaauu frumos, cred ca abia asteptati sa se termine autostrada :) Sunteti pe langa lac? Noi am batut drumurile pe acolo acum vreo doi ani cand cautam terenuri, iar la Manastirea Caldarusani mergem foarte des.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru idee :) pana la urma l-am inscris ieri la scoala arondata locului meu de munca, si speram sa prindem loc (aflam abia martea viitoare). Asteptam prima data rezultatul inainte sa ne facem alte planuri, ca pana acum nu ni s-a potrivit nimic :)

    Da, suntem langa lac (de fapt e raul Cociovalistea :D), oamenii ii spun zonei "la garla" :) astept autostrada doar cat sa mai elibereze DN1, ca noi suntem in capatul dinspre Balotesti si probabil ca o sa o luam in continuare pe DN1 ;) dar suntem aproape de ea, la putin peste 1 km :) si se lucreaza intens ;)

    RăspundețiȘtergere