joi, 22 martie 2012

Povestea apei imbuteliate

Tocmai mi-am adus aminte de acest filmulet, si am tinut sa il pun pe blog, sa il am la indemana.
De cand l-am vazut nu am mai cumparat apa pentru acasa, dar am mai cumparat in deplasari... incerc totusi sa pastrez o sticla in masina, cu apa "de fantana" de la noi. Nici nu are rost sa cumparam apa de baut din magazin, cand avem apa asa de buna acasa...



Ce parere aveti? :)

4 comentarii:

  1. Acum o saptamana citeam pe blogul Oliviei Steer tot despre apa....http://oliviasteer.ro/apa-partea-a-iii-a/ avem si noi problemea asta, pentru ca desi putul e la 70 m parca ne e frica sa bem apa direct de la robinet si tot mai cumparam apa plata Bucovina...desi la supa/ciorba pun apa de la robinet, dar zic ca prin fierbere, in cazul in care nu e atat de pura, se mai pierd anumiti microbi.
    Voi ati facut analize la apa din fantana? Asta e urmatorul pas la noi pentru ca vrem sa renuntam la "apa din plastic".

    RăspundețiȘtergere
  2. Analiza n-am mai facut si noi, au facut proprietarul dinaintea noastra si vecinii nostri (avem aceeasi sursa, de fapt initial putul nostru a fost al lor) si a iesit excelent la analize. Asa m-am lamurit si ca nu am nevoie de anticalcar la masinile de spalat (haine, vase) :)
    Noi bem de ceva vreme apa din put si nu ne resimtim in vreun fel, n-am patit nimic pana acum :) dar daca vreodata o sa suspectez ceva, oricat de mic, sar si eu cu apa la analiza :D
    Ah, putul nostru e pe la 45m, iar apa se ridica pana pe la 10-12m...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, in cel mai rau caz o sa cumpar un filtru de apa cu osmoza inversa, si tot renunt la apa imbuteliata :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Zilele astea va merge sotul sa faca analiza apei... Noi avem filtre dar nu cu oSmoza inversa...alte femei isi compara rochiile, bijou-urile ....noi ne comparam puturile de apa :))))

    RăspundețiȘtergere